blankko's FotoPage

By: blankko jane

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 20-Feb-2009 18:50 Email | Share | | Bookmark
trip to cambodia

 
 
 
View all 10 photos...
seperti yg dijanjikan akan upload gegambo di cambodia yg sudah basi untuk tatapan kenkawan ku..sorila lambat janganla marah..yer...(walopon lmbt tp still upload kay)


Wednesday, 20-Aug-2008 03:05 Email | Share | | Bookmark
~suatu ketika di EIG~

 
 
 
View all 10 photos...
[b]time ni ada fashion show untuk dealer2 dari luar thailand,Singpaore...etc..show actually nak different kind of make up..mcm make india la..make untk malay ,china n etc..so memandangkan aku antara 10% melayu yg kerja kat situ..n aku kena paksa rela la jd model untuk malay make up..erm..berpeluh2 jgk aku buat catwalk..xtaula kat wolk ker org walk hhahaah...dah ler nak kena cr baju sendiri,nasib baik time tu bandan ku masih boleh muat bj kawen dulu..
hurmm ramai jgk org luar yg puji baju tawen aku huu padahal dah dah berkurun nye baju kawen..
credit to AMIN JAUHARI sb designkan aku nye baju kawen ni..hee...




Monday, 18-Aug-2008 00:54 Email | Share | | Bookmark
many faces of aisyah...

 
aisyah kithen tools..
 
View all 7 photos...
[b]rasanya ni 1st itme update gambo aisyah kt dlm fotopages ni..
aisyah sekarang..mmg dah macam cik murai..sampai letih la melayan setiap soklan..hingga ada satu ketika kena cakap kat dia "mama sakit tekat la xboleh cakap .."..





Sunday, 10-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
~begins with~

dah lama rasanye xupdate apa2 kat dalam fotopages nie...penat tebas sawang2 tadi hahahaah
2,3 menjak xupdate fotopages(hee mcm sbelum ni byk sangat posting) byk sejarah perjalanan aku berubah..haahah dari lompat melompat..(bukan lompat parti hahah) lompat kerja..akhir back to square one again..back to my previous employer..


Thursday, 10-Apr-2008 12:55 Email | Share | | Bookmark
aster spring..

aster spring_klcc
 
 
time ni waktu opening aster spring KLCC..erm spa aster spring ni 'the biggest' spa in Asia..
dah try buat treatment kt sini..ermm best...dah staff rugi la kalu xguna free coupon kan..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net